504 on only one project page

hi folks,

we are running gitlab-ce at our company and am the admin. there is only project page that won’t load and gives a HTTP 504 error.

I tailed the logs on gitlab-ctl and here’s what I see when I try to access the page on browser:
https://pastebin.com/c7y6Ud8b

I access the project details via API and here’s what I get:

{"id":434,"description":"","name":"ECDataVizProcesser","name_with_namespace":"AtherEnergy / ECDataVizProcesser","path":"ECDataVizProcesser","path_with_namespace":"AtherEnergy/ECDataVizProcesser","created_at":"2018-08-29T09:56:31.646Z","default_branch":"master","tag_list":[],"ssh_url_to_repo":"git@gitlab.atherengineering.in:AtherEnergy/ECDataVizProcesser.git","http_url_to_repo":"https://gitlab.atherengineering.in/AtherEnergy/ECDataVizProcesser.git","web_url":"https://gitlab.atherengineering.in/AtherEnergy/ECDataVizProcesser","readme_url":"https://gitlab.atherengineering.in/AtherEnergy/ECDataVizProcesser/blob/master/README.md","avatar_url":null,"star_count":1,"forks_count":0,"last_activity_at":"2019-07-23T04:27:07.025Z","namespace":{"id":8,"name":"AtherEnergy","path":"AtherEnergy","kind":"group","full_path":"AtherEnergy","parent_id":null,"avatar_url":"/uploads/-/system/group/avatar/8/ather-logo.jpg","web_url":"https://gitlab.atherengineering.in/groups/AtherEnergy"},"_links":{"self":"https://gitlab.atherengineering.in/api/v4/projects/434","issues":"https://gitlab.atherengineering.in/api/v4/projects/434/issues","merge_requests":"https://gitlab.atherengineering.in/api/v4/projects/434/merge_requests","repo_branches":"https://gitlab.atherengineering.in/api/v4/projects/434/repository/branches","labels":"https://gitlab.atherengineering.in/api/v4/projects/434/labels","events":"https://gitlab.atherengineering.in/api/v4/projects/434/events","members":"https://gitlab.atherengineering.in/api/v4/projects/434/members"},"archived":false,"visibility":"internal","resolve_outdated_diff_discussions":null,"container_registry_enabled":true,"issues_enabled":true,"merge_requests_enabled":true,"wiki_enabled":true,"jobs_enabled":true,"snippets_enabled":true,"shared_runners_enabled":true,"lfs_enabled":true,"creator_id":9,"import_status":"none","import_error":null,"open_issues_count":0,"runners_token":"XmHjscBPsUFzZdsi6s4p","public_jobs":true,"ci_config_path":null,"shared_with_groups":[],"only_allow_merge_if_pipeline_succeeds":false,"request_access_enabled":false,"only_allow_merge_if_all_discussions_are_resolved":false,"printing_merge_request_link_enabled":true,"merge_method":"merge","external_authorization_classification_label":null,"permissions":{"project_access":null,"group_access":{"access_level":50,"notification_level":3}}}

Our gitlab ce installation details are:

Am not sure why this is happening, please advise. Thanks.