Gitlab CE on K8s open with no assets,css ect

:hugs: Please help fill in this template with all the details to help others help you more efficiently. Use formatting blocks for code, config, logs and ensure to remove sensitive data.

Problem to solve

After instalation community edition and expose “gitlab-webservice-default” I cen get the gitlab site through Ip but with no css, assets etc.

image

Steps to reproduce

Expose LB
kubectl expose deployment gitlab-webservice-default --name=gitlab-lb --port=80 --target-port=8080 --type=LoadBalancer -n gitlab

gitlab.yaml

global:
  edition: ce
  hosts:
    domain: test.dev
    externalIP: 192.168.88.158
  kas:
    enabled: false
  psql:
    database: gitlab
    host: 192.168.88.156
    password:
      key: password
      secret: pgsql-secrets
    username: postgres

certmanager:
  install: false
certmanager-issuer:
  email: certyficates@test.dev

redis:
  storageClass: local-storage
  persistence:
    size: 8Gi


postgresql:
  install: false

minio:
  persistence:
    storageClass: local-storage
    size: 65Gi

prometheus:
  server:
    persistentVolume:
      size: 10Gi
      storageClass: local-storage
gitlab:
  toolbox:
    backups:
      cron:
        enabled: true
  gitaly:
    persistence:
      size: 60Gi
      storageClass: local-storage

gitlab-runner:
  install: false

Everithing was instaled corretly. It’s looks like site has dependace on domain but even I configure custom-coredns.yaml it still not working. Can someone give me a hint on this. K8s is on proxmox serwer and I want to get in to k8s from outside but in local network not from Internet. Do I forget of something?

No one has a similar problem?