Gitlab CI Build output no longer shows after 8.9.5 upgrade

When we look at our builds after the upgrade to 8.9.5, the build output no longer shows on the page. We just see a spinning icon. The data is there because we are able to view the raw log via the “Raw” button. From what I can see via the Firefox dev tool it seems to be stalling on trying to load mixed https/http output.

mutating the [[Prototype]] of an object will cause your code to run very slowly; instead create the object with the correct initial [[Prototype]] value using Object.create application-b010c2af5be13fca3af98a08954009c8f9aeba529e4b3e16a40491ee8194ccb3.js:425:6086
Loading mixed (insecure) active content “http://server1/test/helloWorld/builds/213” on a secure page[Learn More] application-b010c2af5be13fca3af98a08954009c8f9aeba529e4b3e16a40491ee8194ccb3.js:25:31733
Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://server1/test/helloWorld/builds/213. (Reason: CORS header ‘Access-Control-Allow-Origin’ missing).

Looking at the html further i see
new CiBuild(“http://server1/helloWorld/builds/191”, “failed”, “eyJvZmZzZXQiOjEwMzcsIm5fb3Blbl90YWdzIjowLCJmZ19jb2xvciI6bnVsbCwiYmdfY29sb3IiOm51bGwsInN0eWxlX21hc2siOjB9”)

An update on this. We normally use IHS Apache but switched back to nginx to test and it works fine with nginx. Anyone have any suggestions on what may have recently changed to cause this behavior?

nginx returns

new CiBuild("https://

where Apache returns

new CiBuild("http://