Users' statistics are all shown as zero in https://gitlab.mydomain.com/admin/dashboard/stats

Hi,

I am running GitLab version 12.10.1 on CentOS Linux release 7.7.1908 (Core). The version details are as below.

System information
System:
Current User: git
Using RVM: no
Ruby Version: 2.6.5p114
Gem Version: 2.7.10
Bundler Version:1.17.3
Rake Version: 12.3.3
Redis Version: 5.0.7
Git Version: 2.26.2
Sidekiq Version:5.2.7

GitLab information
Version: 12.10.1
Revision: e658772bd63
Directory: /opt/gitlab/embedded/service/gitlab-rails
DB Adapter: PostgreSQL
DB Version: 11.7
Using LDAP: no
Using Omniauth: yes
Omniauth Providers:

GitLab Shell
Version: 12.2.0
Repository storage paths:

  • default: /var/opt/gitlab/git-data/repositories
    GitLab Shell path: /opt/gitlab/embedded/service/gitlab-shell
    Git: /opt/gitlab/embedded/bin/git

https://gitlab.mydomain.com/admin/dashboard/stats
Users’ statistics are all shown as zero. I am attaching the screenshot for your reference.

Any help will be highly appreciated and I look forward to hearing from you. Thanks in advance

Best Regards,

Kaushal

We have got the same problem since a week.

Hi,

I’d like to recommend to avoid bumping topics with the same question over and over. This makes it hard to read and follow the question. And don’t worry about not getting answers, some may have a backlog on topics including myself. I have taken the liberty to delete the redundant replies.

In terms of the problem, I’ve done a quick search and found this bug. Please verify if that matches your problem.

Cheers,
Michael